Știm ce urmărești
nevoie

Timp și comoditate

Salvezi peste 240 de ore pe an doar prin simplul fapt că totul este disponibil de pe laptop. Totul pe laptop de acasă sau în deplasare.
Trăiește-ți viața.

Îți place simplitatea

Te înregistrezi ca profesor meditator și periodic primești notificări privind elevi/studenți ce au nevoie de ajutorul tău.
Cât timp nu ai elevi nu plătești.

Modern și rapid

Îți oferim toate tehnologiile moderne de care ai nevoie, suport legal, financiar și tehnic.
Suntem în asta împreună.
student

Ce faci ca profesor?

Procesul este extrem de ușor, trebuie doar să îți faci cont, să completezi datele cerute, noi ne asigurăm că ai făcut un cont real, astfel incat programul și echipa noastră să îți poată găsi un elev pe placul tău. Pe baza unui algoritm vei plăti un abonament către noi. Sună prea bine ca să fie adevărat? Citește mai departe și vezi tot ce ți-am pregătit!

Mesaje &
Grupuri

Vorbește cu elevul sau alți amici pe InfoNow, creeați grupuri și creați activități sau schimbați informații profesionale. Puteți atașa cod, imagini, fișiere video sau audio. Leagă prietenii!

chat
rating

Recenzia ta

După fiecare meditație, apare opțiunea de a lăsa un comentariu și o notă între 1 și 5 pentru cum s-a desfășurat cursul.
Aceste date le pot vedea doar moderatorii, care intervin când o recenzie este negativă.

Știri & Articole
Lecții, Teste și
Teme

Cel mai probabil te-ai saturat să schimbi mereu aplicațiile si website-urile pentru fiecare activitate. Stai fără griji, fiindcă și noi ne săturasem de asta.
Acum le ai pe toate aici.

articles
white-board

Video Call
Tablă virtuală
Screen Share

Experiența ta e la un alt nivel cu noile tehnologii care îți fac meditațiile să pară că sunt chiar în offline.

Nu ne crede pe noi, vezi ce spun utilizatorii:

Recenzii

bulb

Peste 1000 de meditații efectuate pe platformă. Sute de profesori și mii de elevi atribuiți. Comunitate de peste 2000 de utilizatori.

Întrebări frecvente

Sunt meditațiile online pentru mine?
Da și nu. Oricât ne-am dori să faci parte din InfoNow, nu putem să-ți recomandăm serviciile noastre decât după înregistrarea pe website și conversația cu echipa noastră. Orele online pe InfoNow nu sunt ca cele de la clasă, aici se pune suflet și toată atenția este îndreptată asupra ta.
Sunt costuri ascunse sau contracte de semnat?
Elevul și profesorul trebuie să fie de acord cu termenii și condițiile noastre, profesorul are de achitat un abonament lunar, discutat cu echipa noastră, iar elevul nu plătește utilizarea website-ului.
Cât durează o sesiune de meditatii informatica?
În medie, utilizatorii noștri preferă meditatii de 90-120 de minute, însă tu ne specifici cât vrei și ce buget îți dorești, iar noi atribuim profesorul/elevul aferent nevoilor tale.
De ce aș avea încredere în voi?
Toți știm că internetul este plin de nebuni. Noi suntem aici fiindcă ne-am săturat de cursuri pline de promisiuni, profesori dezinteresați și materiale incorecte. Dacă ai trecut prin acestea și simți la fel, vino în comunitatea noastră. Motto-ul nostru rămâne: Să dăm altora ceea ce nu am avut noi.