Știm ce urmărești
nevoie

Timp și comoditate

Economisești cel puțin 5000 RON pe an folosind meditațiile online și salvezi peste 120 de ore.
Trăiește-ți viața.

Îți place simplitatea

Te înregistrezi ca elev, iar noi îți găsim profesor meditator in maxim 48 de ore.
Ai totul la îndemână.

Modern și rapid

Îți oferim toate tehnologiile ca să scapi de alte aplicații, dar și suport profesional sau tehnic.
Suntem în asta împreună.

Marea Carte Digitală

Am făcut acest ‘mic’ ghid cu elevi și studenți pentru a-ți da toată materia așa cum trebuie. Acum poți lua orice test și examen. Vrei un demo?

student

Ce faci ca student?

Procesul este extrem de ușor, trebuie doar să îți faci cont și să completezi datele cerute, astfel încât programul și echipa noastră să îți poată găsi un profesor dupa cerințele și nevoile tale. Nu plătești comisioane către noi, doar prețul meditației. Sună prea bine ca să fie adevarat? Citește mai departe și vezi tot ce avem de oferit!

Mesaje &
Grupuri

Vorbeste cu profesorul sau alți colegi/prieteni pe InfoNow, creeați grupuri și studiați. Puteți atașa cod, imagini, fișiere video sau audio. Leagă prietenii!

chat
rating

Recenzia ta

După fiecare meditatie, apare optiunea de a lăsa un comentariu și o notă între 1 și 5 pentru cum s-a desfășurat cursul.
Aceste date le pot vedea doar moderatorii, care intervin când o recenzie este negativă.

Știri & Articole
Lecții, Teste și
Teme

Cel mai probabil te-ai saturat să schimbi mereu aplicatiile si website-urile pentru fiecare activitate. Stai fără griji, fiindcă și noi ne săturasem de asta.
Acum le ai pe toate aici.

articles
white-board

Video Call
Tablă virtuală
Screen Share

Experiența ta e la un alt nivel cu noile tehnologii care îți fac meditațiile să pară că sunt chiar în offline.

Nu ne crede pe noi, vezi ce spun utilizatorii:

Recenzii

bulb

Peste 1000 de meditații efectuate pe platformă. Sute de profesori și mii de elevi atribuiți. Comunitate de peste 2000 de utilizatori.

Întrebări frecvente

Sunt meditațiile online pentru mine?
Da și nu. Oricât ne-am dori să faci parte din InfoNow, nu putem să-ți recomandăm serviciile noastre decât după înregistrarea pe website și conversația cu echipa noastră. Orele online pe InfoNow nu sunt ca cele de la clasă, aici se pune suflet și toată atenția este îndreptată asupra ta.
Sunt costuri ascunse sau contracte de semnat?
Elevul și profesorul trebuie să fie de acord cu termenii și condițiile noastre, profesorul are de achitat un abonament lunar, discutat cu echipa noastră, iar elevul nu plătește utilizarea website-ului.
Cât durează o sesiune de meditatii informatica?
În medie, utilizatorii noștri preferă meditatii de 90-120 de minute, însă tu ne specifici cât vrei și ce buget îți dorești, iar noi atribuim profesorul/elevul aferent nevoilor tale.
De ce aș avea încredere în voi?
Toți știm că internetul este plin de nebuni. Noi suntem aici fiindcă ne-am săturat de cursuri pline de promisiuni, profesori dezinteresați și materiale incorecte. Dacă ai trecut prin acestea și simți la fel, vino în comunitatea noastră. Motto-ul nostru rămâne: Să dăm altora ceea ce nu am avut noi.
Mă pot înscrie cu câteva luni înainte de examen?
Cel mai sincer și probabil răspuns este nu. Dacă ai mai avut tangențe cu materia este ok, însă de obicei profesorii nu-și pot asuma ca elevul să recupereze toată materia cu puțin timp înainte de examene în cazul în care nu s-a mai pregătit până în acel moment. Tu poți încerca, îți căutăm și poate ai noroc.