Top Facultăți din România & Admitere Online

  

    Recent, i-am rugat pe urmăritorii noștri să ne lase întrebări legate de bacalureatul sau admiterea la informatică, dar și alte curiozități sau probleme pe care le poate dezbate Paul într-un videoclip pe canalul său de Youtube.
    Au fost selectate doar câteva întrebări pe care le-am primit în anonimat prin completarea unui formular, dorind să facem o serie și să răspundem prin articole sau postări celorlalte întrebări. 
    Printre întrebări s-au aflat și:”Cum te-ai pregătit pentru bacalaureat și/sau admitere?” o întrebare des întâlnită, cu multe soluții și opinii, dar care în mod cert dă multe bătăi de cap elevilor care se vor confrunta cu un astfel de examen. Munca pe care o depui se va reflecta inevitabil în nota pe care o s-o iei la examene, dar contează foarte mult și strategia sau planul tău de învățare pentru că  avem un timp limitat în care trebuie să dăm un randament cât mai mare.
 
    O întrebare care își găsește răspunsul mai sus este ”Crezi că te poți pregăti în 2 luni pentru admitere?” Cu multă organizare și disciplină totul este posibil. Nivelul admiterii este puțin mai ridicat decât cel al examenului de bacalaureat, deci, cu siguranță, dacă ești la nivelul unui examen de bacalaureat, cu 2 luni de pregătire vei putea aprofunda și exersa mai mult materia.
    Mai multe întrebări precum: ”Care este topul facultăților de informatică din România?” sau ”Ce părere ai despre bacalaureat/admiterea online?” sunt dezbătute în videoclipul lui Paul:Ți-a plăcut articolul? Dă-i share 😄
Articolul anterior Interviu la Google la 18 ani?!
Articolul urmator Poți învăța programare pe cont propriu?
Back
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Acceptă