meditatii pentru bacalaureat

Meditații informatică

Meditații pentru bacalaureat informatică sau admitere informatică

peste 500 de elevi pregătiți

flexibilitate

preț rezonabil

ÎNSCRIE-TE ACUM

Alege pentru MEDITATII ONLINE pregătirea ta în viitoarea ta carieră în informatică.

“Pregătirea profesională trebuie să fie accesibilă din toate punctele de vedere! Orice informație, fie din meditație, programa școlară sau cursuri online ar trebui să aducă un plus valoare, fie gratuite sau la un preț rezonabil, cu explicații pentru orice nivel ( începător, mediu sau avansat), să dezvolte creativitatea și să pună în uz abilitățile de lucru ca într-un mediu propus de un angajator”
Scurt istoric: Această platformă a pornit chiar la începutul pandemiei, ne-am lovit de problema găsirii profesorilor care să ne pregătească corespunzător, așa că am venit cu soluții pentru toți elevii și studenții din țară. Indiferent de pandemie sau nu, orele online își au rostul fiindcă poți găsi un portofoliu mai mare de profesori meditatori, la un preț ales de tine, iar cel mai important factor sunt oamenii din spatele platformei care văd ce fel de persoană ești, pot citi emoțiile (față de un computer normal), astfel încât îți oferim cea mai tare experiență în materie de meditații online la informatică. Nu doar că nu vei mai avea neapărată nevoie de edu.ro , dar în contextul pandemiei, vei putea scăpa de masca de protecție și de alți 3-4 elevi, iar profesorul se poate concentra doar pe tine.
admitere informatica

Meditatii informatica I Cursuri informatica

InfoNow - meditatii informatică
Profesionalism și flexibilitate pentru elevi și studenți pasionați de informatică.

Pandemia nu trebuie să fie un motiv pentru care apelăm la orele online de pregătire. Aceasta ne-a învățat, pe lângă faptul că putem folosi tehnologia în mult mai multe feluri decât am fi crezut, ci și că prin InfoNow pot exista si alte alternative la meditații la informatică in mod fizic și cu o varietate mult mai mare de servicii oferite.

Prin InfoNow am vrut și oferim de peste un an soluția pentru acei elevi care sunt picați la clase sau cursuri doar pentru a face meditații cu profesorul de la clasă. Problema educației în România nu poate fi rezolvată de azi pe mâine (sau chiar de azi pe câțiva ani), dar contribuim la ascensiunea acesteia și încercăm să aducem plus valoare cu tot ce oferim.

Ce vei găsi pe acest website (pe care l-ai descoperit din întâmplare ori ai auzit de noi de la cineva apropiat)?

De la articole la podcasturi sau postări pe social media despre admitere facultatea de informatica bucuresti 2021, subiecte bac informatica 2020, facultatea de informatica iasi admitere 2020, facultatea de matematica si informatica bucuresti, informatica economica, ubb cluj informatica, olimpiada informatica, programa de informatică de la gimnaziu sau liceu, subiecte bac, admitere ubb, informatii despre licee nationale de informatica, programare, dar și multe alte subiecte relevante. Înregistrează-te acum și profită de prima și singura platformă de acest gen care oferă meditatii informatica online, în siguranță și la preț rezonabil.

meditatii online la informatica

Fii sigur pe tine! Cu noi ai un parte de un mediu de învățare adecvat, modern, orientat și către ceea ce simți, nu doar ce memorezi. Pe InfoNow nu promovăm toceala, ci învățatul cum e normal să fie: logic.

Înregistrează-te acum!

Înregistrează-te

Ce e mai bine pentru tine?

informatica online

În conceptul de meditatii informatica si tutoriale programare pe care ti-l vom propune, abilitățile dezvoltate de tine, de copilului tău sau chiar punctul tău de vedere asupra acestui subiect este prioritatea noastră numărul 1. Mai mult, soluțiile propuse de noi pentru liceu, facultate sau chiar profesional, InfoNow creează un spațiu care dezvolta la maxim abilitățile de a vedea outside-the-box ale utilizatorului.

Printre toate, probabil te întrebi cine suntem noi și ce ne recomandă să ținem o asemenea platformă?

Dacă ești părinte și vrei să îți dai copilul la meditatii informatica prin InfoNow sigur ești sceptic, nu doar pentru că este online și cam tot ce este in online, inclusiv meditatii online, nu miros prea bine.

E normal, sunt multe scamatorii si persoane rău voitoare, însă noi chiar din acest motiv ne-am adunat și am început acest proiect. Nu doar că pasiunile noastre și experiența în domeniu ne recomandă, însă suntem undeva la mijloc, fiind capabili să comunicăm și cu elevii sau studenții interesati de meditatii informatica, dar și cu părinții care doresc îmbunătățirea abilităților copilului lor.

Echipa InfoNow

Paul Ștefan Colța

Paul Ștefan Colța

Founder & Teacher & Tehnic


Student la secția Informatică engleză din cadrul UBB, Cluj.
Intern Google la 18 ani.
Ajut oamenii să reușească în domeniul programării încă din clasa a 12-a.

Alex Băraru

Alex Băraru

Fondator, Marketing, Legal & Financiar


Student în anul II la American Hotel Academy din Brașov.
Antreprenor, însă mă ocup de marketing, sales și PR din 2017.

Diana-Elena Stancu

Diana-Elena Stancu

Fondator


Elevă la profil matematică-informatică CNDC Onești.
Pasionată de informatică.
Vreau să contribui cât mai mult la educația și dezvoltarea personală a oamenilor.

pregatire informatica

Echipa noastră

Am primit întrebări precum "De ce nu aș folosi o altă platformă precum Udemy pentru a învăța informatică sau programare?"sau "Programatorii adevărați nu au nevoie de pregătire sau cărți", iar răspunsul este pe atât de simplu: InfoNow nu vinde cursuri it cluj (sau oricare alt oraș) și cursuri digitale de vreun fel. Elementul nostru forte este chiar componenta umană, care - spunem și credem cu tărie - că face diferența. Încă din înregistrare, utilizatorul este întâmpinat de unul din colegii noștri via audio sau video, iar meditațiile se fac într-un cadru prietenos, cu oameni reali, live și înțelegători.
Sigur că sistemul nostru de învățământ din țară nu este genial, însă prin InfoNow ne propunem să aducem un plus valoare, chiar dacă este în afara școlii. În licee și facultăți pot apărea cursuri suspendate însă acestea pot fi ușor recuperate cu ajutorul echipei și profesorilor InfoNow.
Mai mult, avem aproximativ 6 luni de când am lansat programul de burse studenti denumit "Meditații pentru Toți", unde utilizatori cu posibilități reduse completează un formular și în ordinea primirii și validării, le atribuim un profesor meditator din partea noastră. Visul de gratuitate studenti există și cu ajutorul tuturor ce realizează ședințele pe platforma noastră, dar și cei ce ne achiziționează formule matematica din Marea Carte Digitală, ajută la aceste acte de caritate și multitudinea de evenimente susținute de proiectul nostru până acum.
meditatii online

InfoNow - Meditatii Informatica

“Pregătirea profesională trebuie să fie accesibilă din toate punctele de vedere! Orice informație, fie din meditație, programa școlară sau cursuri online ar trebui să aducă un plus valoare, fie gratuite sau la un preț rezonabil, cu explicații pentru orice nivel ( începător, mediu sau avansat), să dezvolte creativitatea și să pună în uz abilitățile de lucru ca într-un mediu propus de un angajator”
Dacă ai ajuns atât de departe în articol, probabil ți-ai pus întrebarea asta. Indiferent că ești elev, profesor sau student, pe InfoNow oferim perspective temelor precum facultate informatica , info studenti , admiteri sau alte subiecte conexe prin articolele, postările și/sau podcasturile noastre disponibile pe grupurile, paginile și site-ul nostru.
Avem podcasturi cu diferiți studenți din țară, iar cele mai ascultate episoade sunt #StudentLa: Universitatea POLITEHNICA din București , Student ase , Facultatea de matematica si informatica , Facultatea de informatica bucuresti , iar cel mai distribuit episod este cel cu numărul 4 din aceeași serie, despre UBB, unde se vorbește despre admitere ubb 2020 , admitere ubb , ubb cluj admitere , dar și viața de student în una dintre cele mai râvnite facultăți din România.

Pe paginile noastre de social media, dar și prin abonarea la newsletter, vei putea găsi informații din materia de liceu sau facultate. Trimitem materiale educaționale și știri din domeniul educațional în mod constant, fără să fim plictisitori. Știm că lumea își dorește lucrurile cât mai concise, scurte și la obiect, astfel încât emailurile și postările sunt scurte, iar cei pasionați sau interesați de subiectul în cauză pot intra pe InfoNow să vadă restul conținutului.

InfoNow - Meditatii Informatica exlusiv online

Meditatii informatica

Întrebări frecvente

Sunt meditațiile online pentru mine?

Da și nu. Oricât ne-am dori să faci parte din InfoNow, nu putem să-ți recomandăm serviciile noastre decât după înregistrarea pe website și conversația cu echipa noastră.

Sunt costuri ascunse sau contracte de semnat?

Elevul trebuie doar să fie de acord cu termenii și condițiile noastre, iar profesorul are de achitat un abonament lunar, discutat cu echipa noastră.

Cât durează o sesiune de meditatii online?

În medie, utilizatorii noștri preferă meditatii de 90-120 de minute, însă tu ne specifici cât vrei și ce buget îți dorești, iar noi atribuim profesorul perfect pentru nevoile tale.

De ce aș avea încredere în voi?

Toți știm că internetul este plin de nebuni. Noi suntem aici fiindcă ne-am săturat de cursuri pline de promisiuni, profesori dezintesați și materiale incorecte. Dacă ai trecut prin acestea, ar trebui să-ți arunci un ochi pe website-ul nostru.

Ma pot inscrie cu cateva luni inainte de examen?

Cel mai sincer și probabil răspuns este nu. De obicei profesorii refuză să-și asume probabilitatea ca elevul să recupereze toată materia cu puțin timp înainte de examene. Tu poți încerca, îți căutăm și poate ai noroc.

Dacă tot nu te-am convins să încerci măcar consultanța gratuită, încearcă să vezi ce spun utilizatorii despre noi

user

Anastasia Susciuc

Am fost printre primii profesori meditatori pe InfoNow și pot spune că a fost o provocare pentru toți. Eram doar elevă de clasa a XII-a pe atunci și am zis că nu am nimic de pierdut. Am fost surprinsa de ce rezultate admitere au avut elevii mei, așa că am continuat să dau tot ce e mai bun din mine, alături de prietenii din InfoNow care mă ajută indiferent de oră și zi. Keep it up, guys!

user

Mihail Hanga

Colaborez cu Paul Colța și Alex Băraru de mai mulţi ani, pe probleme tehnice și ajutor personalizat. La început am luat meditații pe MateNow și am continuat cu InfoNow doar pe partea de materiale gen cartea sau webinariile, fiindcă aveam un nivel destul de ok pentru admitere. E fascinant cum au avut o creștere atât de mare, dar cred că lumea se deșteaptă încetul cu încetul și vede că nu trebuie să mai facă pregătire doar în orașul lor."

user

Elena Ștefana

Cu ajutorul acestei platforme am reușit să continui pregătirea examenului de bacalaureat la informatică, în condițiile în care nu am putut merge la școală și nici nu am putut continuă pregătirea față în față cu profesorul. Toate lucrurile sunt bine gândite, de la înscrierea pe site, până la modul de plata. Este o platforma pe care sigur o voi recomanda oricând am ocazia și mă bucur foarte mult că am avut posibilitatea de a o folosi.”

Vreau să fac parte din InfoNow
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Acceptă